Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2015 21:32
Μετά από έναν μήνα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης καθώς επικράτησε με 3-1 της Βέροιας, πετυχαίνοντας όλα τα του τα γκολ στο πρώτο μέρος (10’ Περέιρα, 28’ Βίτορ, 42’ Νομπόα).

Την πρώτη του νίκη μετά τις 18 Ιανουαρίου πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τη Βέροια εκτός έδρας και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά του από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και «καθάρισε» από το ημίχρονο την υπόθεση νίκη.

Μόλις στο 10ο λεπτό η ομάδα του Αναστασιάδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα, με τον Περέιρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα.

Μετά το γκολ, η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει και είχε μεγάλη ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 14’, ωστόσο ο Ιτάντζ είπε «όχι» στον πρώην άσο του Άρη, αποκρούοντας εντυπωσιακά.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες καλές στιγμές με Νομπόα και Παπαγιαννόπουλο για ένα δεύτερο γκολ ώσπου στο 28’ ο Βίτορ κατάφερε να χριστεί σκόρερ, «γράφοντας» το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Περέιρα.

Στο 33’ η Βέροια «άγγιξε» το 2-1, ωστόσο ο Βεργώνης, αν και αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Ο «δικέφαλος του Βορρά γλίτωσε το γκολ και στο 42’ κατάφερε να πετύχει 3ο τέρμα, με τον Σκόνδρα να κάνει ωραία σέντρα και τον Νομπόα να σκοράρει με απευθείας σουτ.

Στο 48’ ο Γκολάσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για ένα 4ο γκολ της ομάδας του και στο 61’ η Βέροια κατάφερε να μειώσει με ωραίο σουτ του Ντουμίτρου, λίγο έξω από την περιοχή.

Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς παρά την πίεση της Βέροιας στα υπόλοιπα λεπτά για να πετύχει ακόμα ένα γκολ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα του ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν με άνεση τη νίκη με διαφορά δύο τερμάτων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.