Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ανεβαίνει η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Ανεβαίνει η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2015 23:46
Με τον Ομπαμεγιάνγκ να βρίσκει δίχτυα για 3ο σερί ματς, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 την ουραγό Στουτγκάρδη εκτός έδρας και συνεχίζει να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις, πιάνοντας προσωρινά το Ανόβερο στην 10η θέση με 25 βαθμούς.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Ντόρτμουντ, η οποία έφυγε με τη νίκη (3-2) από την έδρα της Στουτγκάρδης και ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο παιχνίδι με τη Γιουβέντους για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Βεστφαλοί ήταν καλύτεροι και στο 25’ πήραν προβάδισμα με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ωστόσο στο 32’ η Στουτγκάρδη κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλάιν, το οποίο κέρδισε ο Νίντερμάιερ από τον Σαχίν, με τον Τούρκο άσο των φιλοξενούμενων να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα.

Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήρθε στο 39’ χάρη σε διαγώνιο σουτ του Γκουντογκάν, ο οποίος πέτυχε το 2ο γκολ στο πρωτάθλημα και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Στην επανάληψη, η Ντόρτμουντ προτίμησε να κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους και παρά τις προσπάθειες της Στουτγκάρδης να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία στην εστία του Βάιντερφέλερ.

Στο 89’ ο Ρόις εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπάουμγκαρτλ και «έγραψε» το 3-1, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Ούλραϊχ, ενώ ο Νίντερμάιερ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-2 στις καθυστερήσεις.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.