Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να φύγω από την Τσέλσι»

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να φύγω από την Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2015 17:39
Να μείνει στην Τσέλσι για πολλά ακόμα χρόνια επιθυμεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης για άλλη ομάδα. Τι δήλωσε για τον Αζάρ.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Τσέλσι για νέο τετραετές συμβόλαιο (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι 2017) διέψευσε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος ωστόσο ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στους «μπλε» του Λονδίνου:

«Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου και θέλω να μείνω. Δεν περιμένω για προτάσεις, ούτε επιτρέπω να δημιουργούνται φήμες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Δεν θέλω να φύγω και δεν χρειάζομαι συμβόλαιο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Ο Πορτογάλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Έντεν Αζάρ, ενώ αναφέρθηκε και στα σκληρά μαρκαρίσματα που δέχτηκε από τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν:

«Μερικά από τα μαρκαρίσματα των παικτών της Παρί στον Αζάρ ήταν πολύ επικίνδυνα, όπως και στο παιχνίδι με την Στόουκ. Επομένως ήταν τυχερός (σ.σ που δεν τραυματίστηκε), κάτι που το αξίζει. Είναι πιστός, ειλικρινής και δεν προκαλεί τους αντιπάλους του. Αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους πιο δύσκολους παίκτες για να σταματήσεις»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.