Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί από τη Νάπολι ο Ματσάρι

Αποχωρεί από τη Νάπολι ο Ματσάρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2013 02:10
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι αποτελεί ο Γουόλτερ Ματσάρι, όπως ανακοίνωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρόμα (1-2).

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» σε δηλώσεις του στο «Sky Italia», ανέφερε πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Νάπολι, καθώς ο κύκλος του στην ομάδα έκλεισε μετά από 4 χρόνια:

«Το μέλλον μου δεν είναι πια η Νάπολι. Ο κύκλος μου εδώ έκλεισε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βρίσκονταν κοντά μου σε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Προσπάθησα να οδηγήσω την Νάπολι όσο πιο ψηλά μπορούσα στο πρωτάθλημα, και εάν είχα ανακοινώσει την απόφαση μου νωρίτερα, τότε θα υπήρξαν προβλήματα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη, αλλά και να πω ένα ευχαριστώ σε όλους που μας βοήθησαν σε αυτή τη συναισθηματική σεζόν. Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είναι το καλύτερο για μένα να κάνω μια αλλαγή ή να ξεκουραστώ. Εάν έχω προτάσεις, θα τις εξετάσω και θα πάρω τις αποφάσεις μου.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη Νάπολι. Λόγω σεβασμού στην ομάδα, δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα. Από αύριο θα κοιτάξω το μέλλον μου
», δήλωσε ο 51χρονος τεχνικός.

Το σίγουρο είναι όνομα του θα είναι πάντα ταυτισμένο με τη Νάπολι, καθώς οδήγησε την ομάδα στον πρώτο της τίτλο στη μετά Μαραντόνα εποχή, κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας τη περσινή σεζόν, ενώ την έκανε υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Μάλιστα τα ονόματα για την αντικατάσταση του στον πάγκο της Νάπολι έχουν ήδη έρθει στο προσκήνιο, με φαβορί αυτό του Ράφα Μπενίτεθ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.