Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκαρσία: «Χρωστάμε μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς της Ρόμα»

Γκαρσία: «Χρωστάμε μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς της Ρόμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2015 18:44
Μια νίκη με καλή εμφάνιση χρωστάει στους οπαδούς της η Ρόμα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρούντι Γκαρσία στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Φέγενοορντ.

Την επιθυμία του η Ρόμα να αφήσει πίσω της τις κακές εμφανίσεις στη Σέριε Α (μία νίκη σε έξι παιχνίδια) και να κάνει νέα αρχή, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φέγενοορντ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε ο Ρούντι Γκαρσία.

Ο Γάλλος προπονητής δήλωσε πως η ομάδα του χρωστάει μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς των «τζιαλορόσι», οι οποίοι αποδοκίμασαν τη Ρόμα στο παιχνίδι με την Πάρμα (0-0), ενώ πρόσθεσε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη:

«Πάντα προτιμώ να κοιτάω το ποτήρι μισογεμάτο. Βλέπω τη Ρόμα στη δεύτερη θέση της Σέριε Α, πέντε βαθμούς μπροστά από τη 3η θέση και στο κυνήγι του Γιουρόπα Λιγκ. Χρωστάμε στους οπαδούς μας μια νίκη με καλή εμφάνιση» δήλωσε ο Γκαρσία και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως τώρα η προσοχή μας είναι στη Φέγενοορντ. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες είναι έτοιμοι να τρέξουν σαν τρελοί για να πάρουμε τη νίκη»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.