Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε η ρεβάνς του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Αναβλήθηκε η ρεβάνς του ΑΕΚ-Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2015 18:12
Αναβλήθηκε η ρεβάνς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ, εξαιτίας της παράλληλης διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα. Πότε θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα ματς των προημιτελικών.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστές τις ημερομηνίες των δεύτερων αγώνων των προημιτελικών του Κυπέλλου εκτός της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ΕΠO: «o ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα»

Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι: «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015» και καταλήγει λέγοντας ότι «κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Οι υπόλοιποι αγώνες ορίστηκαν ως εξής:

Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00, γήπεδο Νέας Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00, γήπεδο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης Γεώργιος Καμάρας
SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30, γήπεδο SKODA Ξάνθη Arena

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.