Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με ανατροπή η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Πρόκριση με ανατροπή η Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2015 00:22
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη μαχητική Πρέστον, ωστόσο με ανατροπή στο δεύτερο μέρος, πήρε τη νίκη με 3-1 στο «Ντιπντέιλ» και «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο «Όλντ Τράφορντ».

Τα… χρειάστηκε κόντρα στη Πρέστον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέταξαν ένα ολόκληρο πρώτο μέρος και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της επανάληψης απέναντι στην ομάδα της 3ης κατηγορίας, ωστόσο έκαναν την ανατροπή (3-1) και πήραν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Λουίς Φαν Χαάλ χρησιμοποίησε βασικούς, ωστόσο η ομάδα του δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο πρώτο μέρος και περιορίστηκε απλώς σε φλύαρη κατοχή.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με γκολ του Λερντ στο 48’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Κλαρκ δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Γκρέισον.

Ο Φαν Χαάλ έριξε στο 60’ τον Γιάνγκ αντί του αρνητικού Φαλκάο και μετά από ασίστ του Άγγλου άσου, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65’ με γκολ του Ερέρα.

Ο Φελαϊνι ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους στο 72’, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Ρούνεϊ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ για το 2015, «σφραγίζοντας» στο 88’ την νίκη-πρόκριση για την ομάδα του.

Τα ζευγάρια των «8»:


Λίβερπουλ – Μπλάκμπερν

Μπράντφορντ – Ρέντινγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.