Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βάτσκε: «Η Μπάγερν ήθελε περισσότερους παίκτες από τη Ντόρτμουντ»

Βάτσκε: «Η Μπάγερν ήθελε περισσότερους παίκτες από τη Ντόρτμουντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2015 17:57
Ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε κατηγόρησε τη Μπάγερν ότι ήθελε να αποκτήσει περισσότερους παίκτες των Βεστφαλών προκειμένου να διαταράξει την επιτυχημένη ομάδα του 2012.

Σε συνέντευξη στου στο «Kicker», ο Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε δήλωσε πως η Μπάγερν ξερίζωσε δύο ζωτικά μέρη της Ντόρτμουντ με τις μεταγραφές των Λεβαντόφσκι και Γκέτσε και ο ίδιος κατηγόρησε τους Βαυαρούς ότι επιχείρησαν να αποκτήσουν ακόμα περισσότερους παίκτες από την ομάδα της Βεστφαλίας ώστε να διαταράξουν την επιτυχημένη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ:

«Η Μπάγερν ξερίζωσε δύο ζωτικά μέρη της Ντόρτμουντ με τους Λεβαντόφσκι και Γκέτσε και δεν ήταν οι μόνοι παίκτες που προσπάθησε να αποκτήσει. Ήθελαν να διαταράξουν την επιτυχημένη Ντόρτμουντ του 2012», δήλωσε ο Βάτσκε και πρόσθεσε:

«Έχουμε γίνει μια μεγάλη απειλή για τη Μπάγερν γιατί ο κόσμος έχει μεγάλη συμπάθεια για μας. Ακόμα και εάν παλεύουμε για τη σωτηρία, έχουμε την μεγαλύτερη προσοχή από κόσμο στη Γερμανία, μετά τη Μπάγερν. Είμαστε η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στη Γερμανία και δεν είναι απαραίτητο να είσαι η Μπάγερν, για να αποτελέσεις σημείο αναφοράς»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.