Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Με φόρα από το «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ

Football League: Με φόρα από το «Καραϊσκάκη» η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2015 20:11
Ακόμα μια νίκη για την ΑΕΚ στη Football League. Με γκολ των Μπαρμπόσα (38’) και Αραβίδη (79’), η «Ένωση» κέρδισε με 2-0 τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος με σουτ του Πλατέλλα.

Λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση της στο «Καραϊσκάκη», η ΑΕΚ κέρδισε άνετα με 2-0 τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ και πήρε ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» ξεκίνησε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και είχε τρεις καλές ευκαιρίες με σουτ των Πλατέλλα (6’) και Μπαρμπόσα (11’) και κεφαλιά του Αραβίδη (7’), ωστόσο ο Παγούδης κράτησε το μηδέν για τον Αχαρναϊκό. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 18’ είχαν δοκάρι με «κεραυνό» του Πλατέλλα, ενώ στο 23’ το σουτ του Μάνταλου πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τη λύση για την ΑΕΚ έδωσε στο 38’ ο Μπαρμπόσα. Ο Πλατέλλας έδωσε την πάσα στον Πορτογάλο άσο και αυτός με ωραία περιστροφή και διαγώνιο σουτ «έγραψε» το 1-0 για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Αχαρναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 44’, με τον Καλογερόπουλο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ανέστη.

Στην επανάληψη, η «Ένωση» έψαξε το γκολ για να «καθαρίσει» το παιχνίδι και είχε καλές στιγμές με τους Αραβίδη (69’) και Μάνταλο (72’), ενώ στο 77’ ο Κρισάντους δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ τον Παγούδη.

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, ο Αραβίδης πέτυχε το 11ο γκολ τη φετινή σεζόν και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου, ο Έλληνας άσος έπιασε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ΑΕΚ που έφτασε τις 15 νίκες στο πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.