Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση πριν το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Απόδραση πριν το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2015 17:58
Με πρωταγωνιστή τον Καρέλη (2 γκολ και δοκάρι) ο Παναθηναϊκός κέρδισε με ανατροπή τον ΟΦΗ (3-2) στο Ηράκλειο και περιμένει από το -6 τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (22/2).

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από τις 4 Δεκεμβρίου πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», παρά το γρήγορο προβάδισμα με γκολ στο 3’, βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 στο ημίχρονο από τον ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα του Αναστασίου ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και έφυγε με τη νίκη από το Ηράκλειο μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γκολ με το… καλημέρα πέτυχε ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Καρέλης άνοιξε στο 3ο λεπτό το σκορ για την ομάδα του Αναστασίου. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ΟΦΗ ανέβασε στροφές και στο 26’ κατάφερε να ισοφαρίσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μονιάκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή στο 39’ με σουτ του Χουχούμη που απόκρουσε ο Λόρια και στο 43’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι –αμφισβητούμενο- για τον ΟΦΗ σε μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου στον Τζορτζ.

Ο Μερεμπασβίλι ανέλαβε την εκτέλεση και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τον ΟΦΗ, ο οποίος πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, όμως τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και στο 49’ ο Πράνιτς ισοφάρισε με δυνατό σουτ σε 2-2 (η μπάλα κόντραρε στον Μακρή και κατέληξε στα δίχτυα).

Η είσοδος του Νίνη, αντί του ανέτοιμου Μαυρία, στο δεύτερο μέρος βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε την υπεροχή και στο 59’ «άγγιξε» την ανατροπή, με τον Καρέλη να σημαδεύει το δοκάρι του Λόρια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν ξεκάθαρο ότι έμειναν από δυνάμεις και στο 75’ ο Καρέλης ολοκλήρωσε την ανατροπή, νικώντας τον Λόρια με συρτό σουτ, έπειτα από γύρισμα του Χουχούμη.

Το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το -6 από την κορυφή μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θα παίξει τα... ρέστα του για τον τίτλο.

Άσχημες εικόνες στο φινάλε του αγώνα, καθώς οπαδοί του ΟΦΗ επιτέθηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού με φωτοβολίδες, ενώ όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος Γρηγόρης Παπαβασιλείου δέχθηκε κομμάτι από τσιμέντο στο κεφάλι και χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.