Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι αλλαγές για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισαν» οι αλλαγές για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2015 21:45
Με γκολ των Ντουρμάζ (71’) και Φορτούνη (75’, 90+3’), που πέρασαν ως αλλαγή στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη» και ετοιμάζεται για τα κρίσιμα παιχνίδια με Ντνίπρο και Παναθηναϊκό. Κακή διαιτησία από τον Παπαπέτρου

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό. Μετά από δύο σερί ισοπαλίες με ΠΑΟΚ (0-0) και ΑΕΚ (1-1) για πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 3-0 τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη» και ξέφυγαν προσωρινά με +9 από τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύτηκαν αρκετά να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα του Εργοτέλη.

Η ομάδα του Περέιρα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Ντοσεβί, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαρόνοφ στο 16’ και στο 44’, ενώ στο 37’ Κασάμι και Σαντάνα δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από κοντά με το κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για τρεις περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλόγισε στο πρώτο μέρος ο διαιτητής Παπαπέτρου! Στο 24’ και στο 45+1’ η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκορκς, ενώ στο 34’ ο Χάρα, που έμπαινε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Πίτσο.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει για το γκολ που θα του έδινε το προβάδισμα. Αφελάι (55’), Τσόρι (59’) και Χάρα (66΄) δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Εργοτέλη, ωστόσο στο 71’ ο Ντουρμάζ έδωσε τη λύση ανοίγοντας το σκορ μετά από γύρισμα του Τσόρι (ο Χάρα ακουμπάει τη μπάλα με το χέρι στη φάση του γκολ).

Δύο λεπτά μετά, ο Φορτούνης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «ερυθρόλευκους» σκοράροντας με ωραίο πλασέ, ενώ στο 76’ ο Τσόρι δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαράνοφ, ο οποίος απόκρουσε το σουτ του Αργεντινού, με τη μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 78’ ο Ολυμπιακός κέρδισε αυστηρό πέναλτι για μαρκάρισμα του Φιντέλεφ στον Κασάμι, όμως ο Σαράνοφ απόκρουσε την εκτέλεση του Τσόρι. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να ψάχνουν ένα 3ο γκολ και το πέτυχαν στις καθυστερήσεις, με τον Φορτούνη να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με όμορφο σουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.