Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νασρί: «Τίποτα το ιδιαίτερο η Τσέλσι»

Νασρί: «Τίποτα το ιδιαίτερο η Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/2/2015 18:02
Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος τόνισε πως η φετινή Τσέλσι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο.

Παρά τη διαφορά εφτά βαθμών της Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι, ο άσος των «πολιτών», Σαμίρ Νασρί εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του είναι ικανή να κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία.

Ο Γάλλος άσος πρόσθεσε πως η φετινή Τσέλσι δεν είναι καθόλου εντυπωσιακή και πως μπορεί να χάσει βαθμούς στα υπόλοιπα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ:

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Μουρίνιο, αλλά δεν με εντυπωσιάζει καθόλου η ομάδα του. Τους έχουμε αντιμετωπίσει δύο φορές, τη μια με δέκα παίκτες, και ήμασταν καλύτεροι. Τους παίξαμε και στην έδρα τους και ήμασταν καλύτεροι.

Είδα κάποια παιχνίδια τους και δεν ήταν κάτι φανταστικό. Είναι απλώς δυνατοί κι έχουν έναν πολύ καλό επιθετικό. Για μένα δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και πιστεύω πως θα κάνουν στραβοπατήματα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και θα δούμε τι θα γίνει. Καμιά ομάδα δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η σεζόν είναι μεγάλη ακόμη.

Έχουν παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Λιγκ Καπ, οπότε έχουν αρκετούς αγώνες να δώσουν. Κέρδισαν το τελευταίο λεπτό κόντρα στην Έβερτον, οπότε μπορούν να φέρουν ισοπαλία στο επόμενο παιχνίδι.

Εάν φτάσουμε τους 90 βαθμούς, θα γίνουμε πρωταθλητές. Εάν πάρουμε όλα τα παιχνίδια, θα αποκτήσουν αρκετή πίεση. Είμαστε αισιόδοξοι
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.