Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Σοκ στο 89' για Μπαρτσελόνα

Κύπελλο Ισπανίας: Σοκ στο 89' για Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2013 02:41
Δύσκολα βάζει στην Μπαρτσελόνα η Μάλαγα. Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα από το 75’, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έδειξε χαρακτήρα ισοφαρίζοντας τους Καταλανούς στο 89’ μέσα στο «Καμπ Νου» για το τελικό 2-2, παίρνοντας έτσι προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού για τους «8» του κυπέλλου Ισπανίας.

Οι Ανδαλουσιανοί έδειξαν τις… άγριες διαθέσεις τους από το πρώτο μέρος, με τον Ιτούρα να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας των «μπλαουγκράνα» κλέβοντας την μπάλα από τον Τιάγκο, και στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό.

Ωστόσο η Μπαρτσελόνα απάντησε άμεσα, με τον Μέσι στο 29΄να ισοφαρίζει το σκορ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Πουγιόλ ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ, γράφοντας το 2-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έψαξαν ένα τρίτο γκολ και η λογική έλεγε ότι θα το πετύχαιναν όταν και η Μάλαγα έμεινε με 10 στο 75’ ύστερα από φάουλ του Μονρεάλ. Παρόλα αυτά, αντί αυτού, ο Καμάτσο ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους όταν και βρέθηκε μόνος του ύστερα από λάθος του Αντριάνο, και από κοντά ισοφάρισε σε 2-2 στο 89’, «παγώνοντας» το «Κάμπ Νου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.