Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και -1 η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα και -1 η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2015 00:08
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-2 την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε στο «Σαν Μαμές» και μείωσε στο -1 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη τη χθεσινή βαριά ήττα της Ρεάλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και με τη νίκη της κόντρα στη Μπιλμπάο (5-2), πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού τη διαφορά της από την κορυφή.

Πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος συμμετείχε και στα πέντε γκολ. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 26’ έδωσε την ασίστ για το γκολ του Σουάρες.

Η Μπιλμπάο κατάφερε να μειώσει στο 59’ με κοντινή προβολή του Ρίκο, όμως στο 62’ ο Μέσι ξαναέδωσε –με τη βοήθεια του Ντε Μάρκος- προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπαρτσελόνα.

Δύο λεπτά μετά ο Αργεντινός έδωσε νέα ασίστ για το γκολ του Νεϊμάρ, ενώ στο 66’ ο Αντούριθ μείωσε σε 4-2. Ωστόσο οι Βάσκοι έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα στο 75’ λόγω αποβολής του Ετσείτα και 86’ ο Πέρδο διαμόρφωσε το τελικό 5-2, μετά από φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Μέσι


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.