Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στην Τούμπα

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2015 21:29
Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να διατηρήσουν το +8 από τον «δικέφαλο του Βορρά», όχι όμως και από την 2η θέση, καθώς ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή.

Την ευκαιρία να μπει ξανά στο κυνήγι του τίτλου έχασε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ολυμπιακός έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την Τούμπα και διατήρησε το +8 από τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος υποχώρησε στην 3η θέση και στο -2 από τον 2ο πλέον Παναθηναϊκό

Λίγες ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό να ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όπου είχε καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Ιτάνζ. Απείλησαν στο 54’ με τον Μακ οι γηπεδούχοι, όμως δεν κατάφεραν στα υπόλοιπα λεπτά να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα του Περέιρα, που έφυγε αλώβητη από την Τούμπα.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» σημειώθηκε στο 23’, με τον Ιτάνζ να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Μήτρογλου, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ντοσεβί επωφελήθηκε από λάθος του Κόστα, ωστόσο παρότι πέρασε τον Ιτάντζ, δεν κατάφερε από πλάγια θέση να πλασάρει, με τη φάση να ολοκληρώνεται με άστοχο σουτ του Μανιάτη.

Στο 33’ ο Ιτάνζ έδιωξε με γροθιές το δυνατό σουτ του Κασάμι, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα και απείλησαν για πρώτη φορά στο 54’ με ένα δυνατό σουτ του Μακ που έδιωξε ο Ρομπέρτο. Το ματς διακόπηκε προσωρινά στο 61’, καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα (και πέτρα) στον Τσόρι, στην προσπάθεια του να εκτελέσει κόρνερ.

Η διακοπή ωφέλησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν απειλήθηκε στα υπόλοιπα λεπτά από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα θα μπορούσε να σκοράρει στο 88’, ωστόσο ο Κόστα έκοψε σωτήρια την πάσα του Αφελάι στον Ντοσεβί που θα τον έβγαζε σε τετ-α-τετ με τον Ιτάνζ. Μάλιστα ένα λεπτό μετά ο Πορτογάλος έκοψε και τον Μήτρογλου στην περιοχή, ενώ στο 84' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα του Κλάους στον Σαντάνα.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τους «ερυθρόλευκους» να διατηρούν το +8 από τον ΠΑΟΚ που υποχώρησε στην 3η θέση και στο -2 από τον 2ο Παναθηναϊκό, που βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.