Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Πέτριτς

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με Πέτριτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2015 19:50
Με γκολ του Πέτριτς στο 67’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό (που έπαιζε με δέκα από το 60’) στη Λεωφόρο και μείωσε προσωρινά στο -5 τη διαφορά του από την κορυφή.

Την 11η νίκη του σε 12 αγώνες πρωταθλήματος πανηγύρισε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού και μείωσαν προσωρινά στο -5 την απόσταση τους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δυσκολεύτηκαν να βρουν τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού, ο οποίος έκλεινε σωστά τους χώρους.

Η ομάδα του Αναστασίου απείλησε μόλις μια φορά στο πρώτο μέρος. Η φάση σημειώθηκε στο 35ο λεπτό, όπου μετά από εξαιρετική συνεργασία των Χουχούμη, Μπεργκ και Πέτριτς, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι στον Στεφανάκο, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

Ίδιο σκηνικό στην επανάληψη, με τον Παναθηναϊκό να είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα του Παναιτωλικού. Ωστόσο στο 60’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν λόγω αποβολής του Ρουσκουγιέδα.

Τα πράγματα έγιναν πιο απλοϊκά για τους «πράσινους», οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 67’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά και ο Πέτριτς από κοντά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απαντήσει, χωρίς αποτέλεσμα και στο 78’ ο Καρέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη, καθώς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Στεφανάκο, ωστόσο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το πλήρωσαν, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την ομάδα του Αναστασίου να φτάνει τους 49 βαθμούς, μειώνοντας προσωρινά στο -5 τη διαφορά της από την κορυφή. Στον αντίποδα, ο Παναιτωλικός έμεινε στους 38 και υποχώρησε στην 5η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.