Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Μέρσεσάϊντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Χωρίς νικητή το ντέρμπι του Μέρσεσάϊντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2015 21:43
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Μέρσεσάιντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Έβερτον, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ». Δοκάρι με τον Ίμπε είχαν στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι», σωτήρια επέμβαση του Μινιολέ σε σουτ του Κόουλμαν στο φινάλε

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι του Μέρσεσάίντ ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Έβερτον. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Γκούντισον Παρκ», με τους «κόκκινους» να κινδυνεύουν να βρεθούν στο -7 από την τετράδα και τα «ζαχαρωτά» να μένουν στην 12η θέση με 27 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι» ήταν ανώτεροι και έψαχναν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Στέρλινγκ και Κουτίνιο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ρόμπλες, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς σημειώθηκε στο 26’, με τον Ίμπε να σημαδεύει το δοκάρι της Έβερτον με μακρινό σουτ.

Η Λίβερπουλ συνέχιζε να πιέζει τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες των Κουτίνιο και Στέρλινγκ, δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα. Στον αντίποδα, η Έβερτον ανέβασε την απόδοση της στα τελευταία λεπτά και στο 87’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Μινιολέ να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Κόουλμαν.

Ένα λεπτό μετά ο Τζέραρντ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Στα αξιοσημείωτα πως τα πέντε από έξι τελευταία ντέρμπι των δύο ομάδων έχουν λήξει χωρίς νικητή, ενώ η Έβερτον συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ από τον Οκτώβριο του 2010.

Οι καλύτερες ευκαιρίες:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.