Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ρομπέρτο στην Τούμπα

Με Ρομπέρτο στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/2/2015 17:24
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε ο Ρομπέρτο ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Εκτός Μπενίτες και ο τραυματίας Μποτία.

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ρομπέρτο. Ο Ισπανός γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή από τον Περέιρα και είναι το φαβορί για τη βασική ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Μποτία, όπως και οι Μπενίτες, Μπουχαλάκης με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Γιαννούλης, Σαλίνο και ο Διαμαντάκος.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής και κυρίως στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία. Παράλληλα, δουλεύτηκε αρκετά η σωστή αμυντική και επιθετική αντίδραση σε στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ), ενώ έπαιξαν και δίτερμα, στο οποίο οι παίκτες "έβγαλαν" όλα όσα δούλεψαν στις ασκήσεις νωρίτερα.

Η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Φουστέρ, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι, Χάρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.