Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαντόφσκι: «Δύσκολα θα πετύχω 20 γκολ φέτος…»

Λεβαντόφσκι: «Δύσκολα θα πετύχω 20 γκολ φέτος…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2015 14:01
Την επιθυμία του να παίζει σε κάθε παιχνίδι της Μπάγερν εξέφρασε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δήλωσε απογοητευμένος για τα εφτά γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν και παραδέχτηκε πως δύσκολα θα φτάσει τα 20 τέρματα στην Μπουντεσλίγκα τη φετινή σεζόν.

Την επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα να μην ξεκινήσει βασικό τον Λεβαντόφσκι στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάλκε κλήθηκε να σχολιάσει ο Πολωνός επιθετικός, ο οποίος δήλωσε πως δεν θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στον πάγκο των Βαυαρών:

«Θέλω να παίζω και στα 90 λεπτά. Ξέρω όμως ότι το ροτέισον είναι μέρος του παιχνιδιού όταν η ομάδα παίζει δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να το δεχτώ. Όμως δεν είναι εύκολο για μένα να κάθομαι στον πάγκο. Θες να βοηθήσεις την ομάδα σου αλλά δεν μπορείς να το κάνεις από τον πάγκο».

Ο ίδιος ρωτήθηκε για τα εφτά γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και για τις διαφορές στο παιχνίδι του σε σχέση με την θητεία του στην Ντόρτμουντ:

«Εφτά γκολ δεν είναι σπουδαία απόδοση και ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα. Θα είναι δύσκολο να σκοράρω 20 γκολ στο πρωτάθλημα φέτος. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την κατάσταση στη Μπάγερν όπως με την Ντόρτμουντ. Ο Γκουαρτιόλα δεν περιμένει από μένα να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι, αλλά επίσης να δημιουργώ χώρους για τους συμπαίκτες μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.