Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Σα Πίντο από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Σα Πίντο από τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2015 14:15
Παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου αποτελεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Μία ημέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ρικάρντο Σα Πίντο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ατρόμητου. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση και πλέον οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού.

Ο Σα Πίντο αφήνει τον Ατρόμητο μόλις στην 9η θέση και στο -8 από τις θέσεις που οδηγούν στα πλει-οφ. Σε 19 παιχνίδια σημείωσε 5 νίκες, 9 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Η ανακοίνωση:


Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου..

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.