Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +8 πριν το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +8 πριν το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 21:29
Με γκολ των Αφελάι (30’) και Μήτρογλου (73’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στο «Καραϊσκάκη» και πηγαίνει στην Τούμπα με αέρα 8 βαθμών διαφοράς από τον ΠΑΟΚ. Μείωσε στο 82’ ο Μαρσελίνιο για τους Περιστεριώτες, ντεμπούτο ο Σαντάνα.

Διεύρυνε το νικηφόρο σερί του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-1 του Ατρόμητου στο «Καραϊσκάκη» και ξέφυγαν με 8 βαθμούς στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ή ομάδα του Περέιρα είχε την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έψαχνε από τα πρώτα λεπτά τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα του Ατρόμητου. Ωστόσο με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Ντουρμάζ στο 8’, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν σημαντικά την εστία των φιλοξενούμενων, που είχαν περιοριστεί στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Τη λύση έδωσε στο 30’ ο Τσόρι, ο οποίος έκανε σέντρα ακριβείας στον Αφελάι και αυτός με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά «έγραψε» το 1-0.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη ευκαιρία, με τους «ερυθρόλευκους» να μπαίνουν δυνατά στην επανάληψη, έχοντας στόχο να «κλειδώσουν» τη νίκη. Τσόρι (50’) και Ντουρμάζ (59’) απείλησαν με σουτ την εστία του Ατρόμητου και τελικώς στο 73’ ο Μήτρογλου πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του, μετά από ωραία κομπίνα σε χτύπημα φάουλ.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει στο 82’ με όμορφο γκολ από τον Μαρσελίνιο, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και νίκησε τον Μέγιερι. Το γκολ των φιλοξενούμενων άγχωσε τον Ολυμπιακό, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η ομάδα του Σα Πίντο δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με το 2-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν με τον αέρα του +8 στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.