Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Εργοτέλη ο Παναιτωλικός

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον Εργοτέλη ο Παναιτωλικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 17:35
Ακόμα ένα βήμα για τα πλει-οφ έκανε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Μάκη Χάβου κέρδισε με 4-0 τον Εργοτέλη στο Αγρίνιο και ξέφυγε προσωρινά με +3 από τον Αστέρα Τρίπολης στην 4η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Λίγες μέρες μετά το «διπλό» στην Τούμπα, ο Παναιτωλικός επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Εργοτέλη στο Αγρίνιο και βρέθηκε ξανά μόνος στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ με τους Φωτάκη (19’) και Άλβες (42’), ενώ είχαν και δύο δοκάρια, με τον Γοδόι (10’) και τον Μαρτίνες (45’+1), για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός συνέχιζε να έχει την υπεροχή και πέτυχε ακόμα δύο γκολ, με τον Κάπελ να «γράφει» το 3-0 στο 63’, ενώ ο Άλβες με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 90+3’, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο έκανε για τον Εργοτέλη ο Ολαϊτάν, ο οποίος μπήκε στο 68’ και είχε ένα καλό σουτ στο 90’.

Στο άλλο παιχνίδι, Κέρκυρα και Λέβαδειακός έμειναν στο 0-0 στο νησί των Φαιάκων. Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος έκανε δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών και οι καλές ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. Η καλύτερη στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Χαβίτο στο 14’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.