Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην Τούμπα»

Μαρινάκης: «Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στην Τούμπα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 15:31
Τη σκέψη του του να συνοδεύσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα να περάσει τα περσινά γεγονότα» ανέφερε.

Ως κτηνωδίες χαρακτήρισε τα περσινά γεγονότα στον ημιτελικό του Κυπέλλου ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ευχήθηκε η φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι η ίδια με εκείνη του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε πως οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» του έχουν ζητήσει να μην συνοδεύσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως σκέφτεται σοβαρά να δώσει το «παρών» στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την έξοδό του από το γραφείο του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή:


«Εύχομαι η φιλοξενία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να είναι η ίδια με εκείνη που είχαμε εμείς στην πλευρά του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο και να μην δούμε αυτά που έγιναν πέρσι στο Κύπελλο.

Είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να διεξαχθεί στις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να το πράξει. Σας λέω ότι όταν ήρθε ο ΠΑΟΚ, μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία.

Εγώ ήμουν ο πρώτος που έδωσα συγχαρητήρια στον Αναστασίαδη για τη νίκη της ομάδας του. Δεν πρέπει να γίνεται τέτοιου είδους συζήτηση. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει και να παίξει σε ανθρώπινες συνθήκες και να μην επαναληφθούν οι περσινές κτηνωδίες. πιστεύω ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μπορούν να το πραγματοποιήσουν, αν το θέλουν.

Παρότι έχουν εκφράσει την εκτίμηση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν θα γίνουν αυτά που έγιναν πέρσι στο Κύπελλο. Δεν θέλω να το σκέφτομαι αυτό το πράγμα.

Δεν πρόκειται να αφήσω την ομάδα να περάσει τα περσινά γεγονότα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέει ότι προτιμάει να μην συνοδεύσω την ομάδα στην Τούμπα, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να πάω με την αποστολή. Τον Ολυμπιακό δεν τον φοβόμαστε στα δύσκολα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στους παίκτες μας
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.