Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από την ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Παραιτήθηκε από την ΚΠΡ ο Ρέντναπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2015 16:48
Παρελθόν από τον πάγκο της ΚΠΡ αποτελεί ο Χάρι Ρέντναπ! Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του για ιατρικούς λόγους, με αποτέλεσμα ο αγγλικός σύλλογος να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Μετά από δύο χρόνια στον πάγκο της ΚΠΡ, ο Χάρι Ρέντναπ αποτελεί παρελθόν από τους «ρέιντζες», καθώς ο Άγγλος τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του για ιατρικούς λόγους.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του, θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και έτσι δεν θα μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας:

«Πέρασα φανταστικά στην ΚΠΡ. Δυστυχώς χρειάζομαι άμεση επέμβαση στο γόνατό μου, η οποία δεν θα μου επιτρέψει να κάνω την δουλειά μου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να είμαι καθημερινά στο προπονητικό κέντρο και εάν δεν μπορώ να δώσω το 100% , είναι καλύτερο να αναλάβει κάποιος άλλος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρέντναπ.

Ο 67χρονος ανέλαβε την ΚΠΡ τον Νοέμβριο του 2012 και παρότι δεν κατάφερε να γλιτώσει τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ, έμεινε στην ομάδα και την επανέφερε στην Πρέμιερ Λιγκ μέσα σε ένα χρόνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.