Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μάτρι

Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Μάτρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2015 19:00
Επέστρεψε στη Γιουβέντους ο Αλεσάντρο Μάτρι, καθώς η «Γηραιά Κυρία» ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τη Μίλαν.

Στη Γιουβέντους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεσάντρο Μάτρι. Ο Ιταλός επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα των «μπιανκονέρι» για δύο χρόνια (2011-13) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, θα ενισχύσει την ομάδα του Αλέγκρι μέχρι το φινάλε τη σεζόν ως δανεικός από τη Μίλαν.

Στο πρώτο μισό της σεζόν, ο 30χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Τζένοα, μετρώντας 7 γκολ και 6 ασίστ σε 16 παιχνίδια. Ο παίκτης θα κληθεί να καλύψει το κενό του Τζιοβίνκο, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα για λογαριασμό της Τορόντο.

Τη διαδρομή Γένοβα-Τορίνο έκανε και ο Στέφανο Στουράρο καθώς η Γιουβέντους κάλεσε πίσω τον 21χρονο μέσο ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίζονταν δανεικός στη Τζένοα (13 συμμετοχές).

Παράλληλα, η Γιουβέντους ανακοίνωσε την αγορά του υπόλοιπου 50% των δικαιωμάτων του Ντανιέλ Ρουγκάνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Έμπολι και θα παραμείνει δανεικός μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο 20χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, ενώ το ποσό της συμφωνίας αγγίζει τα 3,5 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.