Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αποκλείστηκε η Γκρέμιο, συμπληρώθηκε το παζλ των «8»

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αποκλείστηκε η Γκρέμιο, συμπληρώθηκε το παζλ των «8»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2013 17:09
Ολοκληρώθηκε η φάση των 16 στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη Σάντα Φε να κάνει την έκπληξη, αφήνοντας εκτός συνέχειας την Γκρέμιο χάρη στο τελικό 1-0, ενώ από την άλλη, η Ολίμπια από τη Παραγουάη επικράτησε της Τίγκρε με 2-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Γκρέμιο μπορεί να είχε τα μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Ντίντα, Ζε Ρομπέρτο, Άντρε Σάντος, Ελάνο και Εντουάρντο Βάργκας, ωστόσο η Σάντα Φε είχε τη… χάρη, και σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 80’ με τον Μεντίνα, πήρε την πρόκριση για τους «8» του θεσμού χάρη στο εκτός έδρας γκολ από τον πρώτο αγώνα στην Βραζιλία (ήττα 2-1).

Οι Βραζιλιάνοι βρίσκονταν για 12 ημέρες στη Κολομβία ώστε να συνηθίσουν την υψομετρική διαφορά, ωστόσο έδειξαν για ακόμα μια φορά αδυναμία στα εκτός έδρας παιχνίδια, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσoουν τον θεσμό.

Κόπα Λιμπερταδόρες: Αποκλείστηκε η Γκρέμιο, συμπληρώθηκε το παζλ των «8»
Από την άλλη, την πρόκριση για τους «8» πήρε και η Ολίμπια, η οποία γύρισε το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στην Αργεντινή, και χάρη στη νίκη της με 2-0 στην έδρα της, πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Το σκορ άνοιξε στο 52’ ο Μπαρέιρο, ενώ στο 65’ ο Παπαραγιο με αυτογκόλ, «σφράγισε» την πρόκριση για τους γηπεδούχους οι οποίοι στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσουν την Βραζιλιάνικη Φλουμινένσε.

Αντίθετα η Σάντα Φε θα παίξει με τη Ρεάλ Γκαρσιλάσο, ενώ τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια είναι: Ατλέτικο Μινέιρο – Τιχουάνα και Μπόκα Τζούνιορς – Νίουελς.

Τα ζευγάρια στους «8»:


1. Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) – Τιχουάνα (Μεξικό)

2. Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) - Νιούελς (Αργεντινή)

3. Σάντα Φε (Κολομβία) - Ρεάλ Γκαρσιλάσο (Περού)

4. Ολίμπια (Παραγουάη) - Φλουμινένσε (Βραζιλία)

Τα διασταυρώματα στους «4»:


Νικητής 1 - Νικητής 2

Νικητής 3 - Νικητής 4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.