Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Στα ημιτελικά Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα

Κόπα Άφρικα: Στα ημιτελικά Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 23:40
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα εξασφάλισαν Ακτή Ελεφαντοστού και Γκάνα, καθώς η πρώτη κέρδισε με 3-1 την Αλγερία, ενώ η δεύτερη επικράτησε με 3-0 της Γουϊνέα.

Με πρωταγωνιστή τον Μπονί, η Ακτή Ελεφαντοστού κέρδισε με 3-1 την Αλγερία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα.

Ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε δύο γκολ (26’, 68’), με την Αλγερία να ισοφαρίζει προσωρινά στο 51’ με τον Σουντανί, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει 2ο γκολ και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Έτσι στις καθυστερήσεις ο Ζερβινιό «σφράγισε» την πρόκριση της Ακτής, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Αντίπαλος των Ιβοριανών στα ημιτελικά θα είναι η Δημοκρατία του Κονγκό, η οποία κέρδισε με 4-2 το Κονγκό στον πρώτο χρονικά προημιτελικό.

Την πρόκριση στους «4» εξασφάλισε και η Γκάνα, η οποία κέρδισε με 3-0 την Γουϊνέα.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ατσού (4’, 61’), ο οποίος αγωνίζεται στην Έβερτον με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ενώ το άλλο τέρμα σημείωσε στο 44’ ο Άπια.

Αντίπαλος της στα ημιτελικά θα είναι η διοργανώτρια Ισημερινή Γουϊνέα, η οποία έκαμψε την αντίσταση της Τυνησίας με 2-1 στην παράταση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.