Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα «σφαλιάρα» για Ίντερ (video)

Σέριε Α: Νέα «σφαλιάρα» για Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 16:07
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Ίντερ, καθώς η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Σασσουόλο και έχασε νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη.

Εκδίκηση για δύο βαριές ήττες με 7-0 από την Ίντερ στα τρία τελευταία τους παιχνίδια πήρε η Σασσουόλο, η οποία κέρδισε με 3-1 τους «νερατζούρι» και τους προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Ίντερ απείλησε πρώτη, με τον Μπιοντίνι να διώχνει στη γραμμή το σουτ του Ντόνκορ, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας χάρη στα δύο ωραία γκολ των Τζάτζα (17’) και Σανσόνε (29’).

Η ομάδα του Μαντσίνι ανέβασε στροφές στην επανάληψη, είχε δοκάρι στο 64’ με τον Σακίρι, ενώ στο 76’ ο Ντοντό δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κονσίλι.

Τη λύση έδωσε στο 83’ ο Ικάρντι, ο οποίος μείωσε σε 2-1, βάζοντας την Ίντερ ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και στις καθυστερήσεις η Σασσουόλο κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Ντόνκορ για ανατροπή στον Τζάτζα.

Ο Μπεράρντι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1, σκορ που έδωσε την ευκαιρία στη Σασσουόλο να ανέβει στην 8η θέση με 28 βαθμούς. Στον αντίποδα, η Ίντερ γνώρισε δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή κόντρα στη Τορίνο (0-1) και υποχώρησε στην 12η με 26.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.