Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Ρόμα, αποβλήθηκε ο Μανωλάς (video)

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Ρόμα, αποβλήθηκε ο Μανωλάς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 02:12
Ακόμα μια απώλεια για την Ρόμα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 κόντρα στη Έμπολι και κινδυνεύει πλέον να βρεθεί στο -9 από την Γιουβέντους. Αποβλήθηκε ο Μανωλάς.

Νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο έχασε η Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα τους κόντρα Έμπολι και έδωσαν την ευκαιρία στην Γιουβέντους να ξεφύγει ακόμα και με 9 βαθμούς στην κορυφή.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Ρόμα, η οποία δεν μπορούσε να απειλήσει την Έμπολι και στο 25’ έχασε με τραυματισμό τον Ιτούρμπε (υπάρχουν φόβοι για σοβαρό τραυματισμό).

Στο 37’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους «τζιαλορόσι», καθώς ο Μανωλάς ανέτρεψε τον Σαπονάρα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να αποβληθεί (2η κόκκινη τη φετινή σεζόν) και να δώσει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ από την άσπρη βούλα.

Ο Μακαρόνε δεν έχασε την ευκαιρία, δίνοντας το προβάδισμα στην Έμπολι, ωστόσο στο φινάλε του πρώτου μέρους οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον διαιτητή να θεωρεί ότι ο Σαπονάρα κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι και να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Ρόμα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 57’ με ωραίο πλασέ, ενώ στο 62 «άγγιξε» την ανατροπή, με τον Αστόρι να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και την ομάδα του Γκαρσία να γνωρίζει νέα βαθμολογική απώλεια.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Χολέμπας, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τοροσίδης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.