Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στην Τούμπα ο Παναιτωλικός!

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στην Τούμπα ο Παναιτωλικός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2015 21:36
Με τον Άλβες να πετυχαίνει δύο γκολ (7’, 90+4’), ο Παναιτωλικός κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο του στα πλει-οφ. Ισοφάρισαν προσωρινά στο 73’ με τον Μακ οι γηπεδούχοι, με το τελικό σκορ να δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να ξεφύγει με +5 στην κορυφή.

Νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο έχασε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» γνώρισε ήττα με 2-1 μέσα στην Τούμπα και κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από τον Ολυμπιακό

Και τα δύο γκολ του Παναιτωλικού πέτυχε ο Άλβες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 7ο λεπτό, ενώ ο ίδιος «πάγωσε» την Τούμπα στο 90+4’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Ισοφάρισε με τον Μακ στο 74’ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή και το πλήρωσε με ένα δεύτερο γκολ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης ανέτρεψε τον Κούσα στην περιοχή και ο Άλβες δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στα «καναρίνια».

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» στην Τούμπα ο Παναιτωλικός!
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε πρόβλημα ανάπτυξης, δεν μπορούσε να απειλήσει και θα μπορούσε να δεχτεί ένα δεύτερο τέρμα στο πρώτο μέρος. Στο 10’ ο Ιτάντζ απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Καπέλ, ενώ έκανε το ίδιο στο 20’ σε σουτ του Μπεχαράνο.

Η πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 27’ με ένα σουτ του Περέιρα που πέρασε άουτ. Ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά στο 37’, ωστόσο ο Καπέλ δεν κατάφερε να νικήσει με κεφαλιά τον Ιτάντζ.

Η είσοδος του Μακ στο δεύτερο μέρος βοήθησε τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος ανέβασε ρυθμό και στο 56’ έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Νομπόα (ντεμπούτο) να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, παρότι ήταν αφύλαχτος στην περιοχή.

Ωστόσο στο 73’, μετά από εξαιρετική πάσα του νεοαποκτηθέντα μέσου, ο Μακ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο πλασέ. Μάλιστα ο Σλοβάκος θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή στο 74’, όμως δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Στεφανάκο.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με εξαίρεση μια κεφαλιά του Βίτορ, δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Παναιτωλικό και το πλήρωσε στην τελευταία φάση του αγώνα. Η άμυνα των γηπεδούχων ήταν πολύ ψηλά και ο Άλβες με προσωπική ενέργεια, πέρασε τον Ιτάντζ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιτωλικός έφτασε τους 35 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 46 και κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από τον Ολυμπιακό, μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.