Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαλκάο: «Στο μυαλό μου είναι μόνο η Ατλέτικο»

Φαλκάο: «Στο μυαλό μου είναι μόνο η Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2013 23:51
Τα μεταγραφικά σενάρια που αναφέρουν το όνομα του διέψευσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο ο οποίος τόνισε πως είναι συγκεντρωμένος μόνο στην Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Τις τελευταίες μέρες αρκετά ξένα Μέσα έκαναν λόγο, πως ο Κολομβιανός φορ είχε «κλείσει» στη Μονακό, ενώ ανάλογα σενάρια ανέφεραν πως βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Ρεάλ, στην Τσέλσι και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο ο ίδιος διέψευσε τα όσα γράφονται, δηλώνοντας πιστός στην Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Δεν ξέρω τίποτα για μεταγραφές. Το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας. Δεν γνωρίζω τίποτα για την Μονακό, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στην ομάδα μου. Αν ίσχυαν όλα αυτά που γράφονται, τότε θα είχα υπογράψει σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης, όπως η Τσέλσι, η Ρεάλ, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και πέρσι το ίδιο συνέβη. Περίπου την εποχή του τελικού του Γιουρόπα Λιγκ στο Βουκουρέστι λέγανε πως αν η Ατλέτικο δεν πάρει το τρόπαιο, τότε θα φύγω από την Ατλέτικο. Και όμως είμαι ακόμα εδώ. Το μόνο αληθές είναι πως έχω συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια».

Ο ίδιος μιλώντας για τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, έχρισε την Ρεάλ φαβορί:

«Η Ρεάλ είναι το φαβορί λόγω μπάτζετ και ρόστερ, ωστόσο αυτό δεν μας ενοχλεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.