Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στο 89’ για Γιουβέντους (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στο 89’ για Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2015 01:31
Με γκολ του Μοράτα στο 89’ (το οποίο ξεκινάει από οφσάιντ του Γιορέντε), η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Πάρμα στο «Έντιο Ταρντίνι» και εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη ψυχωμένη Πάρμα η Γιουβέντους, η οποία δεν κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες απέναντι στους «παρμέντσι» ωστόσο πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά χάρη σε γκολ του Μοράτα στο 89’.

Η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην Πάρμα στο πρώτο μέρος και η μοναδική της ευκαιρία ήταν το δοκάρι μετά από σέντρα του Σιμόνε Πέπε στις καθυστερήσεις. Μάλιστα στην επαναφορά ο Βιδάλ δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η ομάδα του Αλέγκρι, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κιελίνι στο 55’, συνέχιζε να αντιμετώπιζε πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών και λίγο έλλειψε να το πληρώσει, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Η Γιουβέντους «άγγιξε» το γκολ στο 86’ με σουτ του Μαρκίζιο και τρία λεπτά μετά ο Μοράτα έδωσε τη λύση για τους πρωταθλητές, ανοίγοντας το σκορ μετά από ασίστ του Γιορέντε, ο οποίος στο ριπλέι φάνηκε να είναι για ελάχιστα εκατοστά σε θέση οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα η Γιουβέντους να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «4», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ρόμα-Φιορεντίνα.

Πάρμα: Μιράντε, Παλέτα, Γκόμπι, Λουκαρέλι, Ρισπόλι (91' Βαρέλα), Πέδρο Μέντες (35' Σαντακρόκε), Γκαλόπα, Μαρίγκα, Ροντρίγκες, Νοτσερίνο, Παλαντίνο.

Γιουβέντους : Στοράρι, Λίχτσταϊνερ, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Παντουάν, Βιδάλ (71' Πογκμπά), Πίρλο, Μαρκίζιο, Πέπε (90' Κάσερες), Γιορέντε, Κομάν (77' Μοράτα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.