Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με οκτάρα στους «8» ο Ολυμπιακός (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Με οκτάρα στους «8» ο Ολυμπιακός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2015 21:25
Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στον Τύρναβο ο Ολυμπιακός, ο οποίος πήρε νίκη με το εντυπωσιακό 8-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με συνολικό σκορ 11-0 «σφράγισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Χατ-τρικ (55’, 57’, 82’) και τρεις ασίστ ο Ντουρμάζ, Μιλιβόγιεβιτς (9’, 25’), Ντιαμαντάκος (11’), Μπουχαλάκης (17’) και Φουστέρ (85’ πεν.) τα άλλα γκολ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουρμάζ, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 8-0 τον Τύρναβο στο «Καραϊσκάκη» και εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» πραγματοποίησε ο Ντουρμάζ, καθώς ο Σουηδός άσος πέτυχε χατ-τρικ (55’, 57’, 82’) με δύο εκτελέσεις φάουλ και ένα σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ!

Δύο γκολ πέτυχε ο Μιλιβόγιεβιτς, ενώ τα άλλα τέρματα σημείωσαν οι Ντιαμαντάκος (11’), Μπουχαλάκης (17’) και Φουστέρ (85’ πεν.). Καλή εμφάνιση και από τον Φορτούνη ο οποίος είχε δοκάρι στο 6ο λεπτό.

Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Χάρα, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος στη θέση του Ντιαμαντάκου, αλλά έδειξε πως χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Μαζουακού (46' Φουστέρ), Γιαννούλης (57' Πελέ), Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Διαμαντάκος (46' Χάρα), Φορτούνης, Μπενίτες.

Τύρναβος: Μάλτζαρης (46' Ντάλλας) Χαλούλος, Κισκαμπάνης,Σιάτρας (26' Παπασάββας) Καραμανλής, Γεωργίου, Εμαννουήλ, Αλεξίου (63' Οτα), Σουλιώτης, Ιβανίδης, Στεργιανός.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.