Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Νίκη με… υπογραφή Αραβίδη (video)

Football League: Νίκη με… υπογραφή Αραβίδη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 20:11
Με τον Αραβίδη να πετυχαίνει χατ-τρικ (40', 65', 86'), η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Παναιγιάλειο στο ΟΑΚΑ και πήρε ακόμα μια νίκη στη Football League.

Μπορεί στο ΟΑΚΑ να έπεσε μέχρι και χαλάζι, ωστόσο αυτό δεν πτόησε ιδιαίτερα την ΑΕΚ, η οποία κέρδισε με 3-0 τον Παναιγιάλειο και ήδη μπορεί να σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Κέρκυρα για τους «16» του Κυπέλλου.

Πρωταγωνιστής για την «Ένωση» ήταν ο Αραβίδης, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (40', 65', 86'), «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, η οποία είχε και δοκάρι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με… διακοπή, καθώς το χαλάζι που έπεφτε στο ΟΑΚΑ ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει για λίγα λεπτά την αναμέτρηση.

Το ματς ξεκίνησε ξανά με τον Παναιγιάλειο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει δύο ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 11’ ο Ανέστης νίκησε σε τετ-α-τετ τον Σεχολάρι, ενώ στο 16’ ο άσος των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να νικήσει τον Έλληνα γκολκίπερ με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Όσο περνούσαν τα λεπτά η ΑΕΚ κέρδιζε μέτρα, κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα και στο 40’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Αραβίδη, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μάνταλου.

Η «Ένωση» συνέχιζε να πιέζει και είχε δύο ευκαιρίες για να πάει με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια. Στο 43’ ο Αθανασόπουλος απόκρουσε το πλασέ του Μάνταλου ενώ στο 45+5’ ο Πλατέλλας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ είχε τον πλήρη έλεγχο και στο 65’ έφτασε σε 2ο γκολ έχοντας ξανά σκόρερ τον Αραβίδη. Ο άσος των γηπεδούχων σκόραρε ξανά με το κεφάλι, έπειτα από σέντρα του Σοϊλέδη, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να απειλήσει την «Ένωση» και στο 86’ ο Αραβίδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η «Ένωση» μπορεί πλέον να ετοιμάζεται για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.