Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στη Φιορεντίνα ο Τζιλαρντίνο

Επέστρεψε στη Φιορεντίνα ο Τζιλαρντίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 14:44
Τη φανέλα της Φιορεντίνα θα φορέσει ξανά ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, καθώς οι «βιόλα» ανακοίνωσα την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από την Γκουανζού Εβεργκράντε.

Μετά το Αλεσάντρο Ντιαμάντε, η Φιορεντίνα απέκτησε δανεικό από την κινεζική Γκουανζού Εβεργκράντε και τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο, ο οποίος επιστρέφει στους «βιόλα» μετά από 2,5 χρόνια.

Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός αποχώρησε από την Ιταλία το καλοκαίρι και τη Τζένοα, υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Μαρσέλο Λίπι, ωστόσο ο διεθνής άσος αποφάσισε να επιστρέψει στην Σέριε Α μετά από περίπου πέντε μήνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στη Φιορεντίνα. Βρήκα κάποιους παλιούς φίλους εδώ. Όλοι με ήθελαν πίσω. Ήμουν μακριά από την Ιταλία εδώ και πέντε μήνες όμως αισθάνομαι έτοιμος να προσφέρω. Ο σύλλογος έχει πετύχει σπουδαία πράγματα τα προηγούμενα χρόνια και θέλω μαζί να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», δήλωσε ο Τζιλαρντίνο, ο οποίος έχει σημειώσει 59 γκολ σε 143 παιχνίδια με τη Φιορεντίνα το διάστημα 2008-2012.

Να σημειωθεί πως η συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς που φέρεται ότι αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης έθεσε ως στόχο να ξεπεράσει τα 200 γκολ στη Σέριε Α. Μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 174 τέρματα και βρίσκεται στην 13η θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.