Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε προβάδισμα ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/1/2013 23:42
Προβάδισμα πρόκρισης για τους «8» του Κυπέλλου πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν εντυπωσίασε, ωστόσο κέρδισε εύκολα με 2-0 την Καβάλα στο «Καραϊσκάκη». Αποδοκιμασίες στο ημίχρονο από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων.

Μείγμα βασικών-αναπληρωματικών επέλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ο οποίος πλαισίωσε στην κορυφή Τζιμπούρ και Μήτρογλου. Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν «φλύαρη» κατοχή στο πρώτο μέρος, μιας και δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα της Καβάλας, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν καμία μεγάλη φάση ως το ημίχρονο, κάτι που έφερε αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

Μία από τα ίδια στο δεύτερο, με τον Ολυμπιακό να έχει καθολική κατοχή μπάλας, ωστόσο δυσκολεύτηκε να απειλήσει. Τελικώς μία εκτέλεση φάουλ του Γκρέκο στο 59’ έφερε το γκολ, με τον Παπάζογλου να πιάνει άπιαστη κεφαλιά, κάνοντας το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα όταν ο Πλιάγκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 62’ για μαρκάρισμα από πίσω στον Ντιακιτέ. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα, έγιναν πιο απειλητικοί, με τον Τζεμπούρ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από κενή εστία.
Ωστόσο ο Φέισα στο 82’ με ωραίο σουτ έκανε το 2-0, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού.

Οι συνθέσεις


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Ζαραδούκας, Φέισα, Γκρέκο, Πίνο (56’ Αμπντούν), Φετφατζίδης (60’ Πάντελιτς), Μήτρογλου, Τζεμπούρ (74’ Βλαχοδήμος)

Καβάλα : Σουλογάννης, Τριποτσέρης, Παγώνης, Γελαδάρης, Πλιάγκας, Εντιαγέ (67’ Ντος Σάντος), Αναστασόπουλος, Μαραγκός, Κούτεφ (60’ Μπρατσιάνι), Κοτίτσας, Καλαγκάνης.

Ανοιχτοί λογαριασμοί


Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν Απόλλων Σμύρνης και Πανθρακικός, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι παραλίγο να κάνουν την έκπληξη ανοίγοντας το σκορ με τον Τσιλιγκίρη στο 77’, ωστόσο ο Κοντογουλίδης με γκολ στο 88’ ισοφάρισε για τον Πανθρακικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.