Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Δεν την… πάτησε η Άρσεναλ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Δεν την… πάτησε η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 20:49
Δεν έπεσε θύμα έκπληξης η Άρσεναλ, η οποία κέρδισε με 3-2 την Μπράιτον εκτός έδρας και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου. Πρόκριση και για Γουέστ Χαμ, Άστον Βίλα

Σε αντίθεση με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Σαουθάμπτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ (οι δύο τελευταίες θα παίξουν επαναληπτικό), η Άρσεναλ εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Μπράιτον στο «Amex».

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Γουόλκοτ (2’) και Οζίλ (24’). Ο Ο’ Γκρέιντι μείωσε σε 2-1 στο 50’, ωστόσο εννέα λεπτά μετά ο Ροσίτσκι με ωραίο σουτ ξαναέδωσε προβάδισμά δύο τερμάτων στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Στο 75’ ο Μπάλντοκ μείωσε σε 3-2, ωστόσο η Μπράιτον δεν κατάφερε στα υπόλοιπα λεπτά να πετύχει ένα 3ο γκολ και να στείλει το ζευγάρι σε επαναληπτικό.

Πρόκριση και για την Γουέστ Χαμ, η οποία με γκολ του Σακό στο 81’ κέρδισε με 1-0 την Μπρίστολ Σίτι, ενώ η Άστον Βίλα επικράτησε με 2-1 της Μπόρνμουθ στο «Βίλα Παρκ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.