Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με Πογκμπά η Γιουβέντους, νίκη στο Μιλάνο η Τορίνο (video)

Σέριε Α: Με Πογκμπά η Γιουβέντους, νίκη στο Μιλάνο η Τορίνο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2015 20:24
Με τον Πολ Πογκμπά να σκοράρει για 4ο σερί παιχνίδι, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Κιέβο στη Βερόνα και ξέφυγε προσωρινά με +8 από την δεύτερη Ρόμα. Νίκη στο «Μεάτσα» για την Τορίνο, 1-0 την Ίντερ με γκολ στο 90+4’.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 2-0 την Κιέβο στη Βερόνα και ξέφυγε προσωρινά με +8 από την 2η Ρόμα.

Η «Γηραιά Κυρία» τα βρήκε… σκούρα για μία ώρα παιχνιδιού, καθώς δεν μπορούσε να διασπάσει εύκολα την άμυνα των γηπεδούχων. Ωστόσο στο 60’ ο Πολ Πογκμπά κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη ομάδα του, σκοράροντας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Το γκολ έκανε πιο απλά τα πράγματα για την Γιουβέντους, η οποία στο 73’ κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμα της, με τον Λιχτστάινερ να «γράφει» το 2-0. Η Κιέβο προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 87’ με τον Σκελότο, με το 2-0 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Σοκ στο 90+4’ για Ίντερ


Σέριε Α: Με Πογκμπά η Γιουβέντους, νίκη στο Μιλάνο η Τορίνο (video)
Νέα βαθμολογική απώλεια για την Ίντερ, η οποία έχασε με 1-0 από την Τορίνο στο Μιλάνο και υποχώρησε στην 9η θέση με 26 βαθμούς.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 90+4΄ο Μορέτι ο οποίος σκόραρε από κοντά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λόπες.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Σαμπντόρια με την Παλέρμο στη Γένοβα με τον διαιτητή να ακυρώνει κανονικό γκολ του Μοργκανέλα για τους φιλοξενούμενους.

Με σκόρερ τον Σαβιόλα, η Βερόνα κέρδισε με 1-0 την Αταλάντα, ενώ η Πάρμα ηττήθηκε με 2-1 στο «Ένιο Ταρντίνι» από την Τσεζένα και όπως όλα δείχνουν, αποχαιρετάει την Σέριε Α.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.