Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 22:22
Στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ στην Κρήτη, έχοντας ως σκόρερ τους Τσόρι, Φορτούνη και Μήτρογλου.

Την 7η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός, ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» και διατήρησε το +2 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την υπεροχή και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 9ο λεπτό, με τον Σιόβα να αστοχεί σε κενή εστία, ενώ στο 14’ ο Λόρια είπε «όχι» σε σουτ του Αφελάι.

Ο Τσόρι είχε δύο καλές ευκαιρίες με σουτ (15’, 21’) για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του και τελικώς το κατάφερε από την άσπρη βούλα στο 30’. Ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Κάλαϊτζιτς και ο Αργεντινός το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ «άγγιξε» το 1-1 στο 51’, με τον Σιόβα να διώχνει στη γραμμή το πλασέ του Τζορτζ και τέσσερα λεπτά μετά το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 9 λεπτά, καθώς ένα καπνογόνο έπεσε πίσω από την εστία του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα σουτ με τον Κάλαϊτζιτς στο 64’, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να πετύχει 2ο γκολ, με τον Φορτούνη να «γράφει» το 2-0 στο 74’, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Μερεμπιασβίλι και Τζορτζ είχαν δύο καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά για μειώσουν το σκορ, όμως στο 88’ η ομάδα του Περέιρα πέτυχε και 3ο γκολ, με τον Μήτρογλου να διαμορφώνει από κοντά το τελικό 3-0, σκορ που φέρνει τους Πειραιώτες στο +2 από τον 2ο ΠΑΟΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.