Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπεργκ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Μπεργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 22:22
Με γκολ του Μπεργκ στο 78’, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 την Καλλονή στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες μετά τις δύο ισοπαλίες με Πανιώνιο και Ξάνθη για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Καλλονής, ωστόσο ο Μάρκους Μπέργκ έδωσε ξανά τη λύση για τους «πράσινους», καθώς με δικό του γκολ στο 78’, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε τη νίκη με 1-0 στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 40 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και έψαχναν από τα πρώτα λεπτά τον τρόπο για να διασπάσουν την εστία της Καλλονής. Στο 19’ ο Χογκ απόκρουσε το σουτ του Πράνιτς, ενώ στο 25’ το σουτ του Μπούρμπου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Η Καλλονή δεν απείλησε τους γηπεδούχους, όντας αφοσιωμένη στην άμυνα, και στις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Σίλντενφελντ να αστοχεί από κοντά μετά σέντρα-σουτ του Πράνιτς.

Στο 46’ και στο 48’, ο Μπεργκ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε σωστά τα γκολ ως οφσάιντ. Οι «πράσινοι» συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ, με τον Μπεργκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 62’, καθώς δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να νικήσει τον Χογκ, που κράτησε το μηδέν.

Δύο λεπτά μετά ο Γιάχος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεργκ από τον Πιπίνη (ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι και στο 59') όμως στο 78’ ο Σουηδός επιθετικός κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό, σκοράροντας από κοντά μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα της Καλλονής.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απαντήσουν, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και την ομάδα του Αναστασίου να φτάνει τους 40 βαθμούς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.