Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Η Κέιμπριτζ κράτησε στο μηδέν την Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Η Κέιμπριτζ κράτησε στο μηδέν την Μαν. Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2015 03:52
Παρότι ο Λουίς Φαν Χαάλ χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 0-0 με την Κέιμπριτζ στο «Κόστινγκς Άμπει» και θα επιβαρυνθεί με δεύτερο ματς στο «Όλντ Τράφορντ» ώστε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση σε αγώνα Κυπέλλου για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία μετά τον αποκλεισμό-σοκ με 4-0 από την ΜΚ Ντόνς για το Λιγκ Καπ, ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Κέιμπριτζ (ομάδα 4ης κατηγορίας) και θα αναγκαστεί να δώσει δεύτερο παιχνίδι στο «Όλντ Τράφορντ» ώστε να πάρει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι παίκτες του Λουίς Φαν Χαάλ αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία το παιχνίδι στο πρώτο μέρος και λίγο έλλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ, με τον Κόουλσον να χάνει τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην Κέιμπριτζ.

Στην επανάληψη η Γιουνάιτεντ προσπάθησε περισσότερο για να πετύχει ένα γκολ, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες, το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα να «φορτώσει» το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Ρόχο, Κάρικ, Μπλιντ (86' Σο), Βαλένσια, Φελαϊνί (67' Ερέρα), Γουίλσον (67' Φαν Πέρσι), Γιανουζάι, Ντι Μαρία, Φαλκάο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.