Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα ο Χάρα

Στην Αθήνα ο Χάρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2015 15:55
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Φράνκο Χάρα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Φράνκο Χάρα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς ο Αργεντινός εξτρέμ βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Αθήνα και εντός της ημέρας αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» βρέθηκαν και φίλοι του Ολυμπιακού για να υποδεχτούν τον 26χρονο άσο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με την Equipe, ο Ολυμπιακός θα καταβάλει 1,5 εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ενώ η πορτογαλική ομάδα διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Χάρα δεν υπολογίζονταν τη φετινή σεζόν στη Μπενφίκα, μετρώντας μόλις 2 συμμετοχές στους «αετούς» (τελευταίο του παιχνίδι ήταν κόντρα στη Μποαβίστα στις 24 Αυγούστου).

Ο Αργεντινός άρχισε την καριέρα του στην Αρσεναλ Σαραντί, στην οποία αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2007-10) για να κάνει στη συνέχεια το άλμα στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μπενφίκα έναντι του ποσού των 5,5 εκατ. ευρώ.

Στην πρώτη του χρονιά στους «αετούς» σημείωσε 8 γκολ σε 34 παιχνίδια ωστόσο τα επόμενα χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός σε Γρανάδα (35 ματς, 3 γκολ, 7 ασίστ), Σαν Λορέντσο (27 παιχνίδια, 2 γκολ) και Εστουδιάντες (24 συμμετοχές, 4 γκολ).

Ο ίδιος μετράει 4 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Αργεντινής, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν το 2011.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.