Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάμπαρντ: «Πολύ κοντά στο να ανανεώσω»

Λάμπαρντ: «Πολύ κοντά στο να ανανεώσω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2013 01:39
Μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, ο Φρανκ Λάμπαρντ έδωσε ακόμα έναν λόγο για να χαμογελάσουν οι οπαδοί της Τσέλσι, καθώς αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει με τους «μπλε».

Ο Άγγλος χαφ ο οποίος σήκωσε ακόμα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο με την φανέλα της Τσέλσι, βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από το Λονδίνο το καλοκαίρι, καθώς οι διοικούντες δεν φαίνονταν διατεθειμένοι να ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Ωστόσο ο ίδιος αποκάλυψε πως βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης:

«Ελπίζω να μείνω. Είμαστε κοντά, δεν έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι αλλά ο σύλλογος είναι υπέροχος και όλα πηγαίνουν καλά» , με τον ίδιο να σχολιάζει στη συνέχεια για το γκολ του Ιβάνοβιτς που έδωσε το τρόπαιο στην Τσέλσι:

«Κανείς δεν αξίζει το τρόπαιο περισσότερο από τον Ιβάνοβιτς. Ήταν φανταστικός!»

Ιβάνοβιτς: «Αυτή η ομάδα άξιζε το τρόπαιο»


Λάμπαρντ: «Πολύ κοντά στο να ανανεώσω»
Με τη σειρά του, ο «χρυσός» σκόρερ του τελικού, Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ανέφερε πως η ομάδα του άξιζε το τρόπαιο:

«Είναι απίστευτο συναίσθημα να παίζεις σε τελικό. Η Μπενφίκα έπαιξε πολύ καλά, όμως δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις και καταφέραμε να σκοράρουμε με αυτόν τον τρόπο. Τώρα είναι καιρός για να γιορτάσουμε. Αυτή η ομάδα άξιζε ένα τρόπαιο σε αυτή τη σεζόν».


Τόρες: «Η μοναδική ευκαιρία να πάρουμε το τρόπαιο»


Λάμπαρντ: «Πολύ κοντά στο να ανανεώσω»
Από την άλλη, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έγραψε ιστορία, καθώς έχει στη συλλογή του μετάλλια νικητή από το Τσάμπιονς Λιγκ, το Γιουρόπα Λιγκ, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόνισε πως αυτή ήταν η μοναδική ευκαιρία να κατακτήσουν το Γιουρόπα Λιγκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Μπενφίκα και η αλήθεια είναι ότι ζοριστήκαμε πολύ στο πρώτο μέρος, όταν ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος. Θέλαμε όμως πάρα πολύ το τρόπαιο και ξέραμε ότι ίσως ήταν η μοναδική μας ευκαιρία να το κατακτήσουμε. Και τα καταφέραμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.