Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «8» Ίντερ και Φιορεντίνα (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «8» Ίντερ και Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 01:36
Με τον Σακίρι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ιταλία, η Ίντερ κέρδισε με 2-0 τη Σαμπντόρια και προκρίθηκαν στους «8» του Κυπέλλου. Πρόκριση και για την Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα.

Αν και δυσκολεύτηκε, η Ίντερ κέρδισε με 2-0 την Σαμπντόρια και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Νάπολι-Ουντινέζε.

Οι «νερατζούρι» έπαιζαν από το 12ο λεπτό με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Κρστίσιτς, ωστόσο δυσκολεύτηκαν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση των Γενοβέζων.

Στο 37’ ο Ντοντό κέρδισε πέναλτι αλλά ο Ρομέρο απόκρουσε την εκτέλεση του Ικάρντι, ενώ στο 56’ το σουτ του Κόβασιτς πέρασε ελάχιστα άουτ. Η ομάδα του Μαντσίνι πίεζε ασφυχτικά για το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα και τελικώς το βρήκε στο 71’, με τον Σακίρι να δίνει τη λύση, σκοράροντας από κοντά μετά από πάσα-τακουνάκι του Ποντόλσκι.

Έξι λεπτά μετά, η Σαμπντόρια έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Βτσόλεκ και στο 88’ ο Ικάρντι «έγραψε» το τελικό 2-0, «σφραγίζοντας» την πρόκριση για την Ίντερ.

Πρόκριση με Γκόμες η Φιορεντίνα


Κύπελλο Ιταλίας: Στους «8» Ίντερ και Φιορεντίνα (video)
Πρόκριση και για τη Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 3-1 την Αταλάντα στο «Αρτέμιο Φράνκι» έχοντας πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκόμες.

Ο Γερμανός φορ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «βιόλα», ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 3-0 στο 28’, καθώς είχε προηγηθεί το τέρμα του Κουαδράδο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (11’).

Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Αταλάντα, ήταν να μειώσει με τον Μπιάνκι στο 40’, με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε και να δίνει το εισιτήριο στην Φιορεντίνα, η οποία στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τη Ρόμα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.