Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Κύπελλο Ισπανίας: Προβάδισμα με Μέσι η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 01:02
Με γκολ του Λιονέλ Μέσι στο 85’, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» και πήρε προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στη Μαδρίτη.

Η Μπαρτσελόνα ήταν η νικήτρια στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Ατλέτικο, καθώς οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 1-0 στο «Καμπ Νου», ωστόσο όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Βιθέντε Καλντερόν» την άλλη Τετάρτη (28/1).

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εκτέλεσε πέναλτι στο 85’,ο Γιαν Όμπλακ απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η Μπαρτσελόνα είχε την υπεροχή και τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Όμπλακ. Ο Σλοβένος γκολκίπερ είπε «όχι» στο 4ο λεπτό σε προσπάθεια του Νεϊμάρ, ενώ στο 36’ στάθηκε τυχερός, καθώς ο Σουάρες βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά… κατάφερε να αστοχήσει από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Ατλέτικο ήρθε στο 35’ με τον Γκριεζμάν, ο οποίος βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για γκολ, ωστόσο η κεφαλιά του ήταν απογοητευτική.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν άφησε κανέναν χώρο στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν μπόρεσε να απειλήσει, και όλα έδειχναν πως οι «ροχιμπλάνκος» θα έφευγαν με την ισοπαλία από το «Καμπ Νου»…

Ωστόσο στο 85’, ο Χουάνφραν βρήκε τα πόδια του Μπουσκέτς στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει πέναλτι και την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να προηγηθεί. Ο Μέσι δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Όμπλακ, όμως ο Αργεντινός πήρε το… ριμπάουντ και σε κενή εστία διαμόρφωσε από κοντά το τελικό 1-0.

Προβάδισμα και για τη Βιγιαρεάλ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Χετάφε στο «Μαδριγάλ» χάρη σε γκολ του Μπρούνο (85’). Αντίθετα ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Μάλαγα με τη Μπιλμπάο στο «Ροσαλέντα» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Σαν Μαμές».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.