Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στην παράταση για Ρόμα (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στην παράταση για Ρόμα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 01:25
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντε Ρόσι στο 114’, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Έμπολι στο «Ολίμπικο» και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα-Αταλάντα.

Τον έξτρα χρόνο της παράτασης χρειάστηκε η Ρόμα για να πάρει τη νίκη κόντρα στην Έμπολι (2-1, 1-1 κ.δ.) και να «σφραγίσει» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου.

Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με γκολτου Ιτούρμπε ωστόσο δεν μπόρεσαν στη συνέχεια να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ και το πλήρωσαν. Η Έμπολι πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος και τα κατάφερε στο 80’ με τον Βέρντι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Ρόμα έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Ιτούρμπε (103’, 106’) και Λιάιτς (105’) για να ξαναπάρει προβάδισμα. Τελικώς στο 113’ ο Ζιελίνσκι ανέτρεψε τον Παρέδες στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι.

Ο Ντε Ρόσι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, δίνοντας την πρόκριση στη Ρόμα, η οποία στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα-Αταλάντα.

Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Μανωλάς, ενώ ο Χολέμπας πήρε τη θέση του τραυματία Κόουλ στο 24ο λεπτό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.