Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Λίβερπουλ (video)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2015 23:44
Δεν είχε νικητή ο πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπρίτζ». Αζάρ (18’ πεν.) και Στέρλινγκ (59’) τα γκολ, Κουρτουά και δοκάρι (σε σουτ του Τζέραρντ) στέρησαν στους «κόκκινους» ένα δεύτερο γκολ.

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι στο «Άνφιλντ», με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε μία εβδομάδα.

Η Λίβερπουλ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο η Τσέλσι, στην μοναδική καλή της στιγμή, κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε στο 18’ ο Αζάρ.

Από την πλευρά της, η Λίβερπουλ είχε καλή ευκαιρία με σουτ του Τζέραρντ στο 31’ για να ισοφαρίσει, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε χέρι του Ντιέγκο Κόστα.

Οι «κόκκινοι» συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο στην επανάληψη και στο 59’ έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο γκολ του Στέρλινγκ, ο οποίος πέρασε ανάμεσα από πέντε παίκτες της Τσέλσι και κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 67’ ο Σκτρελ έκοψε σωτήρια τον Αζάρ πριν αυτός «εκτελέσει» τον Μινιολέ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ δύο λεπτά μετά ο Τζέραρντ σημάδεψε το δοκάρι του Κουρτουά.

Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και θα είχε πετύχει δεύτερο γκολ εάν ο Κουρτουά δεν βρίσκονταν σε μεγάλη μέρα. Ο Βέλγος γκολκίπερ έδειξε την κλάση του, αποκρούοντας σουτ του Κουτίνιο στο 70’, ενώ στο 75’ είπε διπλό «όχι» σε σουτ των Χέντερσον και Στέρλινγκ.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Κουρτουά απόκρουσε εντυπωσιακά και το σουτ του Λαλάνα, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.