Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2013 21:23
Με τον Σουμπίνιο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90’, ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε προηγηθεί με γκολ-οφσάιντ του Σαλπιγγίδη.

Με νίκη ξεκίνησε στα πλέι-οφ ο Ατρόμητος ο οποίος με τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ, έβαλε «φωτιά» στην ειδική βαθμολογία, μειώνοντας στο -1 από τον «δικέφαλο του Βορρά» χάρη στη νίκη του στο Περιστέρι.

Ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το σκορ με ψαλιδάκι στο 60’ λεπτό, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν το έβαλαν κάτω και γύρισαν το παιχνίδι χάρη στα τέρματα του Ιγκλέσιας (72’) και του Σουμπίνιο με απευθείας φάουλ στο 90’.

Νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Το ματς:


Σούπερ Λιγκ: Νίκη με ανατροπή ο Ατρόμητος
Ο Ατρόμητος μπήκε «ζεστός» στην αναμέτρηση, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά τον ΠΑΟΚ, που έψαχνε τα πατήματα του στο ντεμπούτο του Γεωργιάδη στον πάγκο της ομάδας.

Οι Περιστεριώτες ήταν αρκετά πιεστικοί και θα μπορούσαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, καθώς στο 13’ ο Σίλντενφελντ έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κούτσι στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια προσπάθησε να απαντήσει, με τον Λόρενς στο 20’ να βάζει για πρώτη φορά προβλήματα στον Ράντμαν με ωραίο σουτ, ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να φτάνουν κοντά στο γκολ έως το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τους δύο τεχνικούς, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει μεταμορφωμένος στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την υπεροχή και κερδίζοντας συνεχώς μέτρα στο γήπεδο.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικώς να ανοίξουν το σκορ, με τον Σαλπιγγίδη να πιάνει ένα ωραίο γυριστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα – από θέση οφσάιντ- στα δίχτυα για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς με δύο γκολ από στημένες φάσεις. Αρχικά ο Ιγκλέσιας με γυριστή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκαρσία ισοφάρισε σε 1-1 στο 72', ενώ στο 90’ ο Σουμπίνιο με απευθείας χτύπημα φάουλ, ολοκλήρωσε την ανατροπή για το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:


Ατρόμητος: Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας (76’ Μπάλλας), Σουμπίνιο, Δημούτσος, Ουντότζι (54’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι (86’ Ναπολεόνι).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Λίνο, Έτο, Σίλντενφελντ, Κουμάλο, Λίνο (78’ Σταφυλίδης), Φωτάκης, Κατσουράνης, Λόρενς (59’ Λάζαρ), Καμαρά (85’ Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την 1η αγωνιστική:


ΠΑΟΚ 4

ΠΑΣ Γιάννινα 3

Ατρόμητος 3

Αστέρας Τρίπολης 2


Επόμενη αγωνιστική (19/5):


ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (20:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.