Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή ο Ολαϊτάν!

Στην αποστολή ο Ολαϊτάν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2015 16:41
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του συμπεριλήφθηκε ο Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στη Λάρισα για το παιχνίδι με τον Τύρναβο. Μέσα και ο Πελέ, απρόοπτο με Ρομπέρτο.

Έκπληξη επιφύλασσε η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Τύρναβο, καθώς ο Περέιρα συμπεριέλαβε στην 18αδα τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων» μετά τον Μάρτιο του 2014 και την κατάρρευση του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όπως και ο Πελέ, ο οποίος δεν υπολογίζονταν από τον Μίτσελ και προπονούνταν ατομικά στο Ρέντη.

Κοντά στην επιστροφή βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ, οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ρομπέρτο, καθώς ο Ισπανός γκολκίπερ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τρίτης και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, η κατάσταση του δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία.

Από κει και πέρα, ο Περέιρα αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετούς βασικούς, αφήνοντας εκτός τους Μανιάτη, Κασάμι, Αφελάι, Αυλωνίτη, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, αλλά και τον Τσόρι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Πελέ, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Σάλιακας, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Βατουσιάδης, Ιμπραΐμ, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Ολαϊτάν, Μπενίτες, Σιόβας, Γκαζαριάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.