Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Παναιτωλικό ο Λάζαρ

Στον Παναιτωλικό ο Λάζαρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2015 20:13
Την απόκτηση του Κοστίν Λάζαρ μέχρι το φινάλε της σεζόν ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. «Να βοηθήσω την ομάδα να βγει στην Ευρώπη» δήλωσε ο Ρουμάνος μέσος.

Με την φανέλα του Παναιτωλικού θα αγωνίζεται ως το καλοκαίρι ο Κοστίν Λάζαρ, καθώς ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο 33χρονος διεθνής άσος αποχώρησε το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις έθεσε ως στόχο την έξοδο του Παναιτωλικού στην Ευρώπη ενώ αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση του μετά τα όσα του είπαν οι Μαλεζάς και Φωτάκης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Κοστίν Λαζάρ υπέγραψε απόψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2015».

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην οικογένεια του Παναιτωλικού, που είναι μια οργανωμένη, σοβαρή και σταθερή ομάδα. Η επιλογή μου έχει να κάνει και με τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν για τον Παναιτωλικό και δύο πρώην συμπαίκτες μου (σ.σ. Μαλεζάς, Φωτάκης). Ελπίζω πολύ σύντομα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ με την παρουσία μου ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της εξόδου στην Ευρώπη», δήλωσε ο παίκτης

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.